ADIYAMAN / SAMSAT - Taşkuyu Ortaokulu

Mrt

6 Şubat Depremlerinde vefat eden Öğretmenimiz Aysun EKİCİ'ye Allahtan rahmet, Milli Eğitim Camiasına Başsağlığı diliyoruz.

Kas

Okulumuzun ingilizce öğretmeni Saliha AYGIN tarafından öğrencilerimize kızılay haftası çerçevesinde video izletirdi. Değerli hocamıza teşekkür ederiz

Kas

Okulumuzun teknoloji ve tasarım hocası Zeynal BAŞAK tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleşti . Değerli hocamıza teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuzun ortaokul kademesinde bulunan tüm öğrencelere genel deneme sınavı yapıldı

Eyl

Okulumuzun değerli hocalarımdan fatma hoca ve şükran hoca tarafından mevlid i nebi haftası kutlandı. Değerli hocalarımıza teşekkür ederiz

Eyl

Okulumuz genel veli toplantısı yapıldı. Eğitimin önemli ayaklarından biri olan değerli velilerimizle verimli bir toplantı gerçekleşti.

2023 -2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK

Ock

Samsat Kaymakamımız Sayın Süleyman BAKAN, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın ABDULLAH AKIN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ahmet KARAÇALI, Samsat Belediye Başkanımız Sayın Halil FIRAT ve Değerli kurum müdürlerimizin katılımıyla okulumuzda karne heyecanı coşkuyla kutlandı. Karne hediyesi olarak kitap dağıtımı yapıldı. Değerli misafirlerimizin okulumuza teşrif etmelerinden dolayı okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz değerli misafirlerimize teşekkürlerini sundular.

Ara

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 2 bin 23 adet fidan toprakla buluşturuldu.Tarım ve Orman Bakanlığınca 81 ilde 11.11.2021 günü, saat 11.11'de aynı anda gerçekleştirilen 252 milyon fidan dikimi projesi kapsamında, Samsat ilçesi sınırlarında bulunan Sahabe Safvan bin Muattal türbesindeki ormanlık alanda 2 bin 23 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

İSTANBUL GEZİMİZ

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası